خدمات نصب و راه اندازی فریم ورک لاراول ( Laravel )
فریم ورک لاراول ، یکی از فریم ورک های پیشرفته php می باشد که از امنیت بالایی برخوردار است ، با معماری سه لایه طراحی شده و قابل توسعه و شخصی سازی می باشد.
شاید ابتدا برای شما این سوال پیش بیاید که فریم ورک چیست؟ فریم ورک یا framework در لغت به معنی چارچوب است. فریم ورک برنامه نویسی مجموعه ای از کتابخانه ها، استاندارد ها، دیزاین پترن ها و قوانین کدنویسی است که در بستر یک چارچوب نرم افزاری در اختیار توسعه دهندگان و برنامه نویسان قرار می گیرد. برای انواع زبان های برنامه نویسی های مختلف، فریم ورک های متعددی توسعه داده شده است. هر یک از این فریم ورک ها به منظور هدفی خاص ایجاد شده اند، برای مثال می توان به فریم ورک های توسعه وب، فریم ورک های توسعه اپلیکیشن موبایل و... اشاره کرد.
در فرآیند برنامه نویسی بخش زیادی از کدهایی که برنامه نویس می نویسد، تکراری خواهند بود. زیرا اپلیکیشن ها معمولا در بسیاری از ویژگی ها و بخش ها مشترک هستند. تکرار کدها برای برنامه نویس در دراز مدت می تواند بسیار خسته کننده باشد. بنابراین فریم ورک ها برای حل این مسئله بستری برای نویسان مهیا کرده اند تا بسیاری از ویژگی های مشترک در اپلیکیشن ها را به صورت پیش فرض در اختیار برنامه نویس قرار دهند.
زمانی که برنامه نویسان از فریم ورک ها استفاده می کنند، باید حتما به قوانین و استاندارد های آن پایبند باشند، زیرا این امر باعث می شود که برنامه نویس کدهایی خوانا، استاندارد و قابل اعتماد بنویسد. همچنین فریم ورک ها توسعه و مقیاس پذیری پروژه های بزرگ را آسان تر می کنند. استفاده از فریم ورک ها در ساخت وب اپلیکیشن ها از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا در این حوزه ویژگی هایی مانند امنیت بالا، بروزرسانی مرتب، پشتیبانی و... بسیار حیاتی می باشد. بنابراین شرکت های مختلف برنامه نویسی و توسعه دهندگان از فریم ورک های مختلف برای توسعه اپلیکیشن ها استفاده می کنند.
بی دلیل نیست که فریم ورک لاراول در بین برنامه نویسان زبان PHP محبوبیت زیادی پیدا کرده است. یکی از مهم ترین دلایلی که برنامه نویسان فریم ورک لاراول را انتخاب می کنند، کمک به افزایش سرعت توسعه پروژه ها است. فریم ورک لاراول به صورت Component Base است. یعنی کاربران به راحتی می توانند کامپوننت های دلخواهشان را به اپلیکیشن اضافه کرده و به روند توسعه آن سرعت بخشند. همچنین در صورتی که از منطق اجرایی Laravel استفاده شود، نوشتن وب اپلیکیشن بسیار ساده خواهد شد.
همچنین استفاده از قابلیت Auto Loading باعث می شود تمام نیازمندی ها برای کامپوننت ها، کلاس ها و غیره به صورت اتوماتیک بارگذاری شود. ویژگی دیگر لاراول، استفاده از Migration ها برای ایجاد دیتابیس ها است که باعث سهولت انتقال و مدیریت اطلاعات می شود. لاراول دارای سیستم های امنیتی متعددی است که باعث جلوگیری از انواع حملات، مدیریت ذخیره سازی کوئری های دیتابیس و ... می شود. اینها برخی از مهم ترین مواردی هستند که در لاراول باعث کاهش مشکلات و افزایش سرعت توسعه اپلیکیشن ها می شوند.
مزایای استفاده از فریم ورک لاراول
– دارای قابلیت ماژولار (از جمله Bundle و Composer)
– مبتنی بر معماری منعطف MVC
– ارتباط با دیتابیس و اجرای دستورات به صورت سریع
– بهره مندی از ORM با نام Eloquent با کارایی و انعطاف چشمگیر
– بهره مندی از templating engine با نام Blade با امکانات مناسب
– توسعه اختصاصی سیستم مسیر دهی (routing)
– اجرای آسان روندهای معمول برنامه نویسی مانند احراز هویت
– انجام تست های متعدد از واحد های مختلف برنامه با دستورات ساده
ثبت نظر